У родині відомого українського телеведучого Дмитра Комарова відбулося поповнення. Про це розповіла його сестра Ангеліна Комарова на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Повідомляється, що у сестри ведучого шоу "Світ на виворіт" Дмитра Комарова народилася дочка. Ангеліна розповіла, що дівчинка з'явилася на світ 1 жовтня. При народженні її вага склала 4 кілограми, а зріст — 58 сантиметрів.

Читайте Знай в Google News!

Жінка також опублікувала кілька знімків з новонародженим малятком, на яких також присутні люди прийшли її привітати. Серед гостей також можна помітити і дружину Дмитра Комарова Олександру Кучерено.

Ангеліна Комарова з дитиною, фото: Instagram

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Ангеліна Комарова та Олександра Кучеренко, фото: Instagram

"Будь найщасливішою на світі" - написала Ангеліна Комарова в публікації.

Публікація Ангеліни Комарової: Instagram

Передплатники Ангеліни не могли пройти повз таку публікацію і привітали її з поповненням в сім'ї. Багато відзначили, що її животик пішов зовсім непомітно і побажали щастя новонародженій дівчинці.

"Вітаємо!!! Здоров'я малятку!!!", "Вітаю вас і вашу сім'ю: красивих і цікавих людей повинно бути більше", "красуня! Щастя манюні, татові і мамі!", Вітаємо вас!!!! Спокійних ночей, смачного молока і мамі якнайшвидшого відновлення", вітаю вас !!!! Весь Всесвіт став ще багатшим на одну красиву дівчинку!!!"- написали користувачі в коментарях до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що мандрівник Комаров похвалився великим і товстим

Як повідомляв портал "Знай.uа", Дмитро Комаров з "Світу навиворіт" стане "батьком" для головного китайського скарбу

Також, "Знай.uа" писав, що Комаров з " Світу навиворіт "перетворився на" лав-хантера " і кинувся в погоню за дружиною мільйонера