В Івано-Франківську вечірня злива затопила багато вулиць міста, спровокувавши тим самим транспортний колапс. Кадри з місця подій опублікували жителі міста в Telegram-чаті "112".

Читайте Знай в Google News!

У суботу, 26 вересня, в Івано-Франківську пройшов сильний дощ. В результаті негоди безліч міських вулиць виявилися затопленими. Постраждали також підвали багатоповерхових житлових будинків.

Однією з найбільш критичних виявилася вулиця Надрічна-Набережна - під мостом практично повністю потонув автомобіль. Щоб дістати транспортний засіб з пастки, довелося викликати бригаду рятувальників.

Популярні новини зараз

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Показати ще

Цього разу під повінь потрапили також і центральні вулиці міста-Гаркуші, Грушевського, Василянок, Січових Стрільців та прилеглі.

"Дощ йде тільки 1,5 години ... І це зовсім не стихія, а звичайний осінній дощ, проте вся центральна частина міста вже плаває ... Все, напевно, тому що за 5 років закладки міста тротуарною плиткою так і не знайшлося часу і коштів зайнятися каналізаційними мережами ... Напевно, що це не так прибутково ... На фото вул. Грушевського", - поділилася в мережі Олена Вінтоняк.

Мер Франківська Руслан Марцінків також вирушив у подорож вулицями міста, щоб оцінити обстановку. В ході своєї поїздки він зізнався, що проблеми з дощовими каналізаціями дійсно є.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у зв'язку з дощовою погодою на вихідних в Україні, Карпатські річки можуть вийти з берегів.

Як повідомляв портал Знай.иа, українців чекає аномальна погода восени.

Також Знай.иа писав, що на Прикарпатті палійка трави змогла втекти від інспекторів.