Президент Зеленський побував в Івано-Франківській області. Він відвідав Ланчин, де проінспектував відремонтовану дорогу і побував на спортивному стадіоні. Про це пише пік.

Президент Зеленський побував в Івано-Франківську та Івано-Франківській області. Він відвідав обласний центр і заїхав до міста районного значення, де оцінив якість відремонтованої дороги. Він також заявив, що має низку питань до місцевої влади.

Зеленський заявив, що він бачить багато недоліків і помилок, багато чого не зроблено. Те, що зроблено, було зроблено з помилками. Президент зазначив, що вказав на помилку голові адміністрації. Він також заявив, що не можна чекати, поки виникне надзвичайна ситуація.

"Вважаю, що багато чого не зроблено, є багато помилок. Я це говорив главі адміністрації. Але чекати знову як у нас буде надзвичайна ситуація вважаю помилкою. Я розумію, що це відповідальність влади. Люди взяли з нас обіцянку, хоча їм говорив, що це не наша відповідальність. Будемо готувати дійсно серйозний підхід. Будемо реформувати. Готуватимемо цю реформу і фундаментальний підхід допомоги українським селам",- підкреслив Володимир Зеленський.

Нагадавши, Знай повідомляв, що 18 вересня президент України Володимир Зеленський приїхав на Івано-Франківщину. Він проводив перевірку того, як були використані кошти виділені на подолання наслідків повені в червні. Глава держави відвідав село Ланчин Надвірнянського району, яке було практично повністю затоплене під час паводку в червні 2020 року.

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

Також Знай повідомляв, що 18 вересня президент Володимир Зеленський відвідав Тернопільську область. Він приїхав до Тернополя. Також відомо, що він поїде до Збаража, де в замку проведе закриту нараду зі своїми прихильниками і місцевими чиновниками. Крім того, в планах президента відкрити «водну арену», яку нещодавно реконструювали в Тернополі.

Нещодавно Знай передавав, що стала відома програма перебування Зеленського на Прикарпатті.