У Польщі зник 24-річний українець. Про це розповіли у виданні "Це моя Україна" посилаючись на публікацію мами хлопця Ірини в соцмережі Facebook.

Сообщавется, що 24-річний Владислав Щур зник у Польщі, в місті Вроцлав, в клубі "Острів Тамка" в червні цього року. Відтоді батьки хлопця кинули всі сили на його пошуки.

Читайте Знай в Google News!

Жінка розповіла, що пошуки сина ведуться вже три місяці і її материнське серце не витримує цього горя. Вона висловила все, що накопичилося у неї на душі і звернулася до всіх у кого є інформація про місцезнаходження її сина з проханням повідомити їй про це.

"Три місяці шукаємо сина! Три місяц і - Ви не знаєте про коханого!Здається, жодна людина в світі не може зрозуміти, наскільки це боляче?!Але відчувши підтримку, ми бачимо, що є людське співчуття!!!Ми даємо дітям життя, а вони дають нам його сенс!Тепер сенс нашого життя - це пошук нашого сина!!!МИ РОБИМО ВСЕ ДЛЯ ЦЬОГО!!!Віримо, надії і чекаємо кожен день на цей довгоочікуваний момент!!!ДЯКУЄМО ВСІМ ЗА ДОПОМОГУ!!! Дякуємо, що залишаєтеся з нами!!!ПОТРІБНА ВАША ПІДТРИМКА!!!Будь ласка, повідомте будь-яку інформацію про зниклу або місцезнаходження по телефону:Irina +380962244451Геннадій + 380673635633Shchur Vladislav Gennadievich (24 lata)13.06.2020 зник у Вроцлаві (Польща)У Клубі "Острів ТАМКА"."- написала Ірина Щур.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Києві зник школяр із сором'язливою посмішкою, батьки чіпляються за кожну соломинку

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Чернівцях зникла красуня з волоссям, як у русалки

Також, "Знай.uа" писав, що під Львовом пропала юна красуня, схожа на кінозірку