В Івано-Франківську закупили автомобілі для "швидкої допомоги", якість яких підлягає сумніву. Про це розповіли у виданні "Наші гроші"посилаючись на сайт державних закупівель "Prozorro”.

Повідомляється, що Івано-Франківський "Обласний клінічний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф" закупив автомобілі швидкої допомоги на загальну суму 13,72 млн грн у ТОВ "Автоспецпром".

Читайте Знай в Google News!

Згідно з умовами угоди медзаклад отримає сім автомобілів "швидкої допомоги" на базі Peugeot Boxer типу В.вартість одного такого автомобіля складе 1,96 мільйона гривень.

В автомобілях будуть розміщені стаціонарні носилкаі виробництва Spencer Italia s.r. l. (Італія) і носилки, які призначені для транспортування пацієнта, виробництва українського "Автоспецпрому".

Популярні новини зараз

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Також нові автомобілі швидкої допомоги будуть оснащені засобами для підтримки дихання, які включають в себе два кисневих балони і аспіратор, засобами для моніторингу життєво важливих параметрів такими як пульсоксиметр, глюкометр, дефібрилятор, кардіограф і т.п., а також Реанімаційним обладнанням виробництва Mediana Co. Ltd (Корея)

Варто відзначити, що компанія "Автоспецпром "фігурує в кримінальній справі за фактом поставки 42 автомобілів" швидкої допомоги", які не відповідають номам в Тернопільську область. Згідно з даними слідчих, цими автомобілями були перероблені Вантажівки Citroen Jumper.

Представники компанії спростовують цю заяву і стверджують, що їх автомобілі повністю відповідають всім вимогам законодавства.

Швидка допомога у Франківську, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що львів'яни потерпають від ускладнень після коронавісрусу, лікар розповів правду

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Харкові відкриють нові лікарні для пацієнтів з коронавірусом

Також, "Знай.uа" писав, що у Мережу злили розмову лікарів, цинічна правда про коронавірус прогриміла на всю Україну