Нардеп з Івано-Франківська Оксана Савчук звернулася до депутатів Верховної Ради з вимогою зняти "червону зону" з міста. Відео зі зверненням вона опублікувала на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

Насамперед Оксана Савчук зауважила, що через "червону зону" діти у Франківську не пішли до шкіл. При цьому, місцева влада зробила все, щоб підготувати навчальні заклади для роботи в умовах карантину.

Читайте Знай в Google News!

Після цього нардеп підкреслила, що показники, згідно з якими Івано-Франківськ віднесли до "червоної зони" не відповідають рішенню комісії.

Публікація Оксани Савчук: Facebook

Популярні новини зараз

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

"Згідно з постановою 712, заповненість ліжок для "червоної зони" в лікарнях повинна бути близько 70%, сьогодні в Івано-Франківську — 35%. Також враховується кількість хворих на 100 тисяч населення. Так от, у нас 234 хворих на 100 тисяч населення, що є твердим показником "помаранчевої зони"" - заявила Оксана Савчук.

Оксана Савчук, кадр із засідання Верховної Ради: Facebook

Савчук додала що вже кілька разів зверталася до міністра охорони здоров'я Степанова з проханням взяти до уваги об'єктивні показники Франківська. Після цього вона звернулася до депутатів Верховної Ради, від імені всіх жителів міста з проханням переглянути рішення щодо визначення Франківська в "червону зону".

"Івано-Франківськ Це не "червона зона". Івано-Франківськ - це синьо-жовті кольори нашої країни, і ніякі червоні кольори у нас не проходять " - закінчила звернення Оксана Савчук.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що тернополяни повстали проти "червоної зони" Зеленського

Як повідомляв портал "Знай.uа", Київський вуз запідозрили в замовчуванні хворих на китайський вірус

Також, "Знай.uа" писав, що під Чернівцями у школі спалах коронавірусу