В Івано-Франківську затримали псевдопідривника. Про це розповіли на сторінці поліції Івано-Франківської області у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 8 серпня о 02: 45 на лінію "102" надійшло повідомлення про те, що один з нічних клубів Івано-Франківська заміновано.

Поліцейські, разом зі співробітниками саперного відділу, кінологами з собаками і пожежниками вирушили на місце виклику.

В результаті проведених робіт правоохоронці не виявили в клубі вибухонебезпечних пристроїв, проте заклад функціонував з порушенням норм карантину в результаті чого був складений адміністративний протокол.

"В результаті повідомлення з нічного клубу, який функціонував всупереч встановленим карантинним заходам після 23 годин, евакуйовано 70 осіб. Відтак, поліцейські склали адміністративний протокол за порушення норм, передбачених ст.44-3 кодексу України Про адміністративні правопорушення (Порушення правил карантину людей)."- сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Через деякий час поліцейські змогли виявити чоловіка, який повідомив про мінування клубу. Ним виявився 24-річний жителі Франківська, якого не пропустили в заклад.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення або пошкодження об'єктів власності) КК України. Згідно з цією статтею чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від двох до шести років.

повідомлення поліції Івано-Франківської області: Facebook

Нагадаємо, що у Києві перекрито рух: поліція перевіряє "замінований" автомобіль і підозрілу валізу

Як повідомляв портал "Знай.uа", під Луганськом замінували газопровід.

Також, "Знай.uа" писав, що хвиля мінувань у Києві досягла житлового будинку.