Івано-Франківська обласна дитяча лікарня Івано-Франківської обласної ради отримала нового керівника. Про це розповіли у виданні "Фіртка", посилаючись на засідання сесії Івано-Франківської облради.

Повідомляється, що сьогодні, 31 липня, на сесії ради Івано-Франківської області місцеві депутати ухвалили рішення про призначення на посаду директора в Івано-Франківській дитячій клінічній лікарні Івано-Франківської обласної ради Тараса Мельника терміном на 5 років.

За призначення Мельника на посаду директора проголосували 52 депутати.

Варто зазначити, що конкурс на цю посаду провели ще в лютому 2020 року. Тоді Мельник набрав 190 балів і став переможцем. Однак депутати не проголосували за його призначення.

1 червня, співробітники дитячої лікарні провели акцію протесту під стінами облради з вимогою призначити Мельника директором, згідно з результатами проведеного конкурсу.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

15 червня, голова ОДА Віталій Федорів заявив, що на наступній сесії облради буде проведено новий конкурс для того, щоб лікарня не залишилася без керівника.

Співробітники дитячої лікарні підтримують Тараса Мельника, фото: Фіртка

Сьогодні, 31 липня, співробітники дитячої лікарні також прийшли під стіни ОДА, щоб відстояти кандидатуру Тараса Мельника.

"Так я виграв конкурс, але програв інформаційну війну після нього. Я і мої помічники не змогли донести до депутатів суть конкурсу. Моя вина в тому, що я не зміг переконати кожного депутата в нашій правді" - заявив Тарас Мельник під час виступу на сесії.

Тарас Мельник на виступі під час засідання обласної ради, фото: Фіртка

Нагадаємо, що тяжкохворих галичан будуть привозити до Львова вертольотами.

Як повідомляв портал "Знай.uа", українців жахнули кадрами вбитої лікарні в Дніпрі.

Також, "Знай.uа" писав, що Хмельниччина ризикує сісти на жорсткий карантин.