Боєць змішаних єдиноборств з Прикарпаття повертається в октагон після тривалої перерви. Про це розповіли на порталі Відділення НОК в Івано-Франківській області.

Повідомляється, що 2 серпня, боєць з команди "ТОР10ММА Management", франківчанин Іван Вульчин візьме участь у гран-прі на 2 етапі турніру зі змішаних єдиноборств Road to WWFC "Kharkiv Open Cup" у ваговій категорії до 77 кілограмів.

Іван Вульчин, постер турніру Road to WWFC Kharkiv Open Cup: Відділення НОК в Івано-Франківській області

Даний турнір є відбірковим і його переможці візьмуть участь у супер-фіналі, який пройде в кінці серпня цього року.

Першим соперниковм Івана Вульчина буде боєць з клубу "RD Sport", житель Одеси Бакракарь Андрій.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Показати ще

Якщо франківчанин зможе здобути перемогу в першому бою, то наступним його суперником стане переможець бою між Бабахановим Бекмурадом з клубу "Туркмен Файт", місто Харків, і Красніковим Андрієм з клубу "Fighters Team”, також місто Харків.

Пряма трансляція турніру Road to WWFC "Kharkiv Open Cup" відбудеться 2 серпня на сайті генерального медіа-партнера змагань, компанії MEGOGO.

Постер турніру Road to WWFC Kharkiv Open Cup: Відділення НОК в Івано-Франківській області

Нагадаємо, що відомий український боксер, чемпіон WBA, WBO і WBC в легкій вазі Василь Ломаченко (14-1, 10 КО) отримав нове звання. Тепер Василь — найкращий у світі боєць у своєму дивізіоні.

Як повідомляв портал "Знай.uа" російський боєць змішаного стилю (MMA), чемпіон UFC у легкій вазі Хабіб Нурмагомедов повернувся до тренувань після смерті батька Абдулманапа Нурмагомедова.

Також, "Знай.uа" писав, що відомий американський боксер Теофимо Лопес в захисній масці звернувся до українського чемпіона Василя Ломаченко.