На Франківщині у бідної жінки з ДЦП відібрали сина чере невідповідні умови проживання. Про це розповіли на сторінці благодійної організації "Час добра і милосердя".

Повідомляється, що в одному з сіл Івано-Франківської області живе сім'я, яка складається з жінки з ДЦП та двох синів: 17-річного Івана та 15-річного Ярослава. Також у жінки є і третій дворічний син Михайло, якого соціальні служби відібрали у сім'ї через невідповідні умови проживання.

Справа в тому, що сім'я давно опинилася за межею бідності і їх житло знаходиться у жахливому стані. Будинок майже впав, в ньому немає туалету, води, вікон і газу. Мама пересувається з допомогою поручнів і старших дітей, а єдиний дохід родини це пенсія з інвалідності.

Будинок сім'ї, фото: Facebook Час добра та милосердя

Будинок сім'ї, фото: Facebook Час добра та милосердя

Популярні новини зараз

Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

Жінка дуже любить своїх дітей і відвідувала Михайла в дитячому будинку до карантину. Вона обіцяла, що забере його додому, однак як це зробити жінка не знає, адже для цього необхідно провести ремонт у будинку, який родині не по кишені.

"Ця історія дійсно заслуговує на спасіння і допомогу, адже зробивши належні умови проживання дитину повернуть. Роботи тут дуже багато, тому треба починати від укріплення будинку, перекриття новим дахом, внутрішніх робіт, до добудови кімнати, душової. Також потрібно провести воду, належну електрику." - сказано в повідомленні.

У зв'язку з цим в організації звернулися до всіх небайдужих людей, які готові допомогти провести роботи або надати матеріальну допомогу.

"Ми просимо, закликаємо всіх людей, які б змогли допомогти почати будівельні роботи. Можливо саме ви власник будівельної фірми, або магазину з сантехнікою, електрикою тощо, будь ласка, відгукніться." - додали в повідомленні організації.

Повідомлення організації Час добра і милосердя, скринщшот: Facebook

Повідомлення організації Час добра і милосердя, скринщшот: Facebook

Повідомлення організації Час добра і милосердя, скринщшот: Facebook

Нагадаємо, що в Дніпрі малюка поїдає рак, батьки благають про допомогу.

Як повідомляв портал "Знай.uа" маленький українець переміг хворобу і поховав маму.

Також, "Знай.uа" писав, що Уляна Супрун згадала про проблеми бездомних людей під час пандемії .