Хлопчикові з Прикарпаття потрібна допомога для перемоги над окнкологічним захворюванням. Про це розповіли на порталі "donor.ua".

Повідомляється, що 20 червня 15-річного Діму відправили на лікування грижі а Городенці. Під час проведення операції медики побачили в кишечнику хлопчика пухлину. Після цього його терміново направили в обласну лікарню в онкогематологічне відділення. З 11 липня Діма проходить курс хіміотерапії.

Не так давно стан Діми погіршився, і йому терміново, до п'ятниці 24 липня, для успішного лікування необхідні донори тромбоцитів. Підходять тільки чоловіки віком від 24 до 45 років з групою крові 1+.

Також необхідні донори цільної крові. Це можуть бути або чоловіки, або жінки. Підходить будь-яка група крові.

Здати кров можна в Прикарпатському обласному центрі служби крові, що знаходиться за адресою місто Івано-Франківськ, вулиця Степана Бендери 23.

Популярні новини зараз

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Інформація про хворого хлопчика, скріншот: donor.ua

"Просимо допомоги донорів терміново на п'ятницю. Після хіміотерапії різко впали тромбоцити" - звернулася за допомогою мама хлопчика Ольга.

Апарат для здачі крові, кадр з відео: Суспільне

Нагадаємо, що маленька принцеса народилася незрячою, дитині потрібні "нові" очі. Медики дають позитивні прогнози. За їх словами, якщо вчасно втрутитися, дівчинка отримає шанс на повноцінне життя.

Як повідомляв портал "Знай.иа" хлопчик-сирота з Дніпра бореться з раком, любляча мама ніколи не обійме.

Також, "Знай.иа" писав, що в Запоріжжі дитина "скупався" у відрі окропу, півтільця обпалено. Батьки не можуть дозволити собі оплатити лікування, купувати щодня потрібні медикаменти, тому вирішили звернутися за допомогою.