З 1 серпня у Франківську введуть нові тарифи на проїзд. Про це розповів мер міста Руслан Марцінків на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Голова Франківська повідомив, що в місті вже затвердили картку для проїзду в комунальному транспорті КП "Електроавтотранс" під назвою "Галка".

"Вже багато людей побачили і оцінили перевагу користування електронною карткою адже це швидко, зручно, а головне — безготівково" - написав Марцінків.

Разом з тим він повідомив, що проїзд за готівкові гроші зріс до 6 гривень. На думку Марцінківа це повинно викликати у людей бажання придбати картку, адже проїзд за допомогою "Галки" буде коштувати 4 гривні.

"ГАЛКА - універсальна для всього комунального транспорту. Загалом, картою вже скористалися 8176 раз!" - додав мер Франківська.

Популярні новини зараз

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Марцінків зазначив, що картку "Галка" можна придбати у водіїв комунального транспорту до 1 серпня. Після цієї дати картку будуть продавати лише в кіосках преси.

Далі глава Франківська опублікував тарифи за проїзд, які зміняться з впровадженням карти і будуть залежати від способу оплати:

  • оплатити готівкою - 6 гривень (тільки у водія під час посадки).
  • електронний квиток - 5 гривень (через телефон або банківською картою).
  • транспортної карткою "Галка" - 4 гривні.

"УВАГА! Вже сьогодні можна поповнити через всі термінали easy pay (Карта терміналів на сайті galcard.if.ua ) цієї можливості всі давно чекали ну, або як і раніше через сайт Поступово будемо розширювати можливості поповнення "Галки" і ви обов'язково оціните її переваги!" - додав Руслан Марцінків.

Повідомлення Руслана Марцінківа, скріншот: Facebook

Також Марцінків опублікував відео з інструкцією користування карткою "Галка".

Нагадаємо, що львів'яни наплювали на карантин і взяли штурмом маршрутки.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Хмельницькому скаржаться на "паралізовані" тролейбуси, на роботу не дістатися. Скарги працюючих громадян змінилися скаргами пільговиків.

Також, "Знай.uа" писав, що в Дніпрі спалахнув трамвай на ходу, люди ламали двері і молилися.