У Польщі розслідують вбивство українки. Про це розповіли у виданні "Володимир media" посилаючись на польське видання "dzeinnik vscodni".

Повідомляється, що 26-річна українка Майя і 45-річний чоловік з Молдови працювали у Польщі на підприємстві по переробці овочів у В'явольниці і жили в одному будинку.

Близько 10:30 між ними виникла суперечка, яка переросла в конфлікт. 45-річний молдованин вискочив з будинку і напав на 26-річну українку, після чого затягнув її всередину і завдав кілька ударів ножем.

Дівчину відразу ж відвезли в спеціальну лікарню в Пулавах. Медики з усіх сил боролися за життя Майї, проте врятувати її не вдалося. Через отриманы травми українка померла.

Будинок, в якому стався злочин, фото: dzeinnik vscodni

Популярні новини зараз

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Показати ще

Поліцейські затримали молдованина на місці злочину. Чоловік не опирався арешту. Для його допиту був викликаний перекладач, оскільки він не розмовляє польською мовою.

Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 25 років або довічне ув'язнення. Розслідуванням цієї справи займаються працівники районної прокуратури в Пулавах. Мотиви скоєння злочину поки не відомі.

Відомо, що загибла 26-річна Майя була уродженкою Володимира-Волинського. Її мама працює на одному з ринків міста.

Друзі дівчини розповіли, що вона була енергійною, веселою, життєрадісною, працьовитою і щирою людиною. Її любили всі, з ким вона була знайома.

Також Майя виховувала дворічного сина, у якого скоро день народження. На прикрий жаль, він зустріне його вже без мами.

Українка Майя, фото: ТСН

Нагадаємо, що в Чехії спалили автомобіль українського заробітчанина. Повідомляється, що за попередньою інформацією, автомобіль належить жителю Закарпаття Ярославу Чепі, який не так давно влаштував голодування в Чехії. На щастя, ніхто не постраждав, і всі залишилися живі.

Як повідомляв портал "Знай.uа" співробітники СБУ спільно з поліцією, затримали осіб, яких обґрунтовано підозрюють у вбивстві співробітника СБУ. Під час обшуків правоохоронці виявили у зловмисників банківську карту загиблого.

Також,"Знай.uа" писав, на Хмельниччині озвірілий псих вдарив пенсіонера ножем у серце