На Франківщині стихія повністю знищила будинок матері-одиначки з двома дітьми. Про це розповів депутат партії "Європейська солідарність" Микола Княжицький на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Він повідомив, що 28 червня, разом з колишнім президентом України Петром Порошенко відвідав село Хороцеве у Верховинському районі Івано-Франківської області.

В цьому селі, в результаті зсуву, був зруйнований будинок місцевої жительки Руслани Кубайчук, яка виховує двох дочок, одна з яких — інвалід.

Зруйнований будинок Руслани Кубайчук, фото: Facebook Микола Княжицький

В даний момент жінку прихистила сусідка. Вона повністю у відчаї і не знає, як жити далі.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

У зв'язку з цим в партії "Європейська солідарність" організували збір коштів для допомоги сім'ї.

""Європейська Солідарність" за ініціативою Сергій Басараб, заступника голови облради від нашої політсили ініціює збір коштів, щоб допомогти цим людям. Кожен з депутатів нашої фракції перерахує частину заробітку, решту теж швидко зберемо." - написав Княжицький.

Повідомлення Миколи Княжицького, скріншот: Facebook

Примітно, що голова "Європейської Солідарності", олігарх і колишній президент України Петро Порошенко є другою, після Ріната Ахметова, найбільш заможною людиною в Україні за версією журналу Forbes за 2019 рік. Його стан оцінюється в 1,4 мільярда доларів США.

Петро Порошенко ніколи не упускає можливості показово "допомогти" постраждалим в біді, адже це його улюблений метод підняття рейтингу. Однак, маючи великий статок і побувавши на місці події, він вирішив організувати збір коштів замість допомоги у відновленні будинку сім'ї.

Здається, на цей раз, Порошенко пошкодував навіть невелику частину коштів на показуху, а шкода, адже у нього був шанс хоча б раз надати справжню допомогу простим українцям.

Петро Порошенко з візитом на затопленому Прикарпатті, фото: Facebook Петро Порошенко

Нагадаємо, львів'яни змусили Порошенко котитися до Києва

Як повідомляв портал "Знай.uа" Постарілий Порошенко переодягнувся у Мао Цзедуна

Також "Знай.uа" писав, що Порошенко звинуватили в державній зраді