З України вигнали іноземця, який не встиг вчасно покинути країну. Про це розповіли на порталі Державної міграційної служби України.

Повідомляється, що співробітники Городенківського районного відділення міграційної служби виявили 63-річного іноземця, власника польського і німецького паспортів, який не встиг виїхати з країни до початку карантину.

Чоловіка притягнули до відповідальності і зобов'язали залишити країну в примусовому порядку.

Іноземець їхав з поганим настроєм не тільки через це. Адже за час свого перебування на Прикарпатті він встиг вступити в шлюб з громадянкою України і розлучитися через місяць.

Популярні новини зараз

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Через деякий час чоловік "відзначився" непристойною поведінкою через що був затриманий поліцейськими. З цієї причини, в міграційній службі, чоловікові заборонили в'їзд в Україну протягом найближчих трьох років.

Варто зазначити, що з початку року співробітники міграційної служби України виявили 42 нерегульованих мігранта, які перебували на території країни без законних підстав. Для 9 з них в'їзд в Україну був закритий на певний строк.

У міграційній службі також повідомили, що під час карантину проти мігрантів, які порушили терміни перебування в країні, не застосовувалися заходи адміністративного впливу.

Нагадаємо, раніше у Польщі затримали українця, роками розшукуваного Інтерполом

Як повідомляв портал "Знай.uа" прикордонники затримали нелегальних мігрантів

Також, "Знай.uа" писав, що заробітчанин розкрив правду про українців