Правоохоронці встановили особу чоловіка і жінки, які на автомобілі впали в річку Білий Черемош. Про це розповіли в Управлінні з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

Повідомляється, що 22 червня, біля села Яблуниця Верховинського району місцеві жителі побачили посеред річки Білий Черемош, яка вийшла з берегів, автомобіль Opel Frontera.

В автомобілі знаходилися чоловік і жінка, які кликали на допомогу. Однак коли рятувальники дісталися до транспортного засобу, людей в салоні вже не було.

За попередньою інформацією в автомобілі знаходився чоловік 1967 року народження, житель села Полянки, який керував автомобілем, і жінка 1970 року народження, жителька села Стебні.

В результаті пошукових робіт рятувальники змогли виявити тіло жінки, після чого продовжили шукати водія.

Популярні новини зараз

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

До рятувальних робіт були залучені співробітники Верховинського відділення рятувальної служби в складі 5 чоловік та 1 одиниці техніки, а також 7 осіб Національної гвардії України.

За станом на 25 червня вони обстежили близько 12 кілометрів русла річки Білий Черемош від села Яблуниця до села Устеріки, проте чоловіка так і не знайшли.

28 червня вдалося виявити тіло водія. Річка винесла його на берег села Рибне Косівського району, за 60 кілометрів від місця аварії, чоловіка знайшли місцеві жителі.

Авто після ДТП, фото: Прикарпатті Online

Нагадаємо, раніше у Києві водій врізався в зупинку і прикинувся пасажиром.

Як повідомляв портал "Знай.uа", молода запоріжанка загинула на очах у дітей.

Також, "Знай.uа" писав, що родичі збирають кошти на лікування двох дівчат, які постраждали в ДТП.