Стало відомо про те, що поблизу Івано-Франківська випав град розміром з горіх.

Таким чином, повідомляється, що не тільки сильні зливи накривають Івано-Франківську область. В Угринові і Ямнице випав град розміром з горіх.

Сталося це під вечір суботу, 27 червня. Буквально за кілька хвилин земля покрилася сильним градом. Його було настільки багато, що навіть не було видно землі.

Місцеві жителі знімали те, що відбувається на камери своїх телефонів, а також публікували в мережі. Дані ролики розлетілися по мережі і викликали величезний резонанс.

Нагадаємо, що раніше відомий український синоптик Наталка Діденко розповіла, якою буде погода в найближчі кілька днів в Україні.

Популярні новини зараз

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

У неділю, 28 червня, на Україну широкою смугою прийде атмосферний фронт, принісши в більшість західних областей, північ країни і Харківську область короткочасні дощі з грозами і градом. Дощі також можливі в центральних регіонах.

У східних областях без опадів, і відпочиваючі зможуть сповна насолодитися сонцем і теплою водою.

Що стосується температури повітря, то, як говорилося вище, вона буде на рівні +26 +33. В регіонах, де пройдуть дощі, повітря трохи посвіжіє, але особливих змін не очікується.

Нагадаємо, на початку червня прийде спека, але вона зміниться різким спадом температури. І такі температурні гойдалки українці будуть відчувати все літо.

Як повідомляв портал Знай.иа, для людства в найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.иа писав, що червень 2020 буде зовсім не таким, як всі чекають – офіційний прогноз погоди від Укргідрометцентру.