На Франківщині жінка тримала пса цілу ніч прив'язаним у воді. Про це повідомив користувач Facebook, місцевий житель Володимир Зиліщук.

Він розповів, що в місті Белехов по вулиці Січових Стрільців місцева мешканка знущається над собакою і не забирає його з вулиці не дивлячись на повінь.

Чоловік зробив зауваження за таке поводження з твариною, проте жінка звинуватила у всьому міську раду.

“На моє запитання, чому вона так чинить з твариною відповідь: винна міська рада тому що не прочистили фосу” - написав Володимир Зиліщук.

Після діалогу з господинею собаки він вирішив викликати поліцію. Чоловік впевнений, що жінку необхідно покарати за таке поводження з твариною.

Популярні новини зараз

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

“Людина не в адекваті я викликав поліцію прошу всіх розповсюдьте у всіх групах, може хтось має номер зоологів, цю людину треба покарати за суворістю закону ”, - додав Володимир Зиліщук.

Повідомлення Володимира Зиліщука: Facebook

До повідомлення чоловік додав кілька відео, на яких можна помітити, як бідний пес перебувае у дворі, який повністю затопило водою.

Секретар обласної поліції Максимчак Христина повідомила, що дзвінок про подію надійшов вранці 17 червня. Коли правоохоронці прибули на місце, собака була у воді.

Про це розповіли у виданні "Суспільне".

"Господиня тварини сказала, що вода піднялася вночі. З жінкою проведена профілактична бесіда. Будемо тримати ситуацію на контролі” - прокоментувала ситуацію Максимчак Христина.

Нагадаємо, раніше у Харкові гицель викинув кошеня з п'ятого поверху.

Як повідомляв портал "Знай.uа" за Дніпром гицель розстріляв собаку.

Також "Знай.uа" писав, що у Києві невідомі труять безпритульних тварин.