Працівники ювенальної превенції перевірили сім'ї, яким необхідний соціальний захист. Про це розповіли на сторінці ювенальної превенції Прикарпаття в соціальній мережі Facebook.

Повідомляється, що співробітники служби приділяють підвищену увагу випадкам невиконання батьківських зобов'язань і оперативно реагують на подібні ситуації.

"Поліцейські спілкуються з представниками місцевої влади щодо виявлення сімей, в яких батьки не піклуються про дітей, а також перевіряють умови проживання неповнолітніх в сім'ях, які опинилися в складних життєвих обставинах." - сказано в повідомленні

Перевірка сімей, фото: Facebook Ювенальна превенція Прикарпаття

У сприянні співробітників служб у справах дітей та центрів соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, правоохоронці в першу чергу намагаються вирішити питання на користь постраждалої дитини.

Популярні новини зараз

Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

"В той же час ювенальні поліцейські в черговий раз підкреслюють батькам, що вони зобов'язані піклуватися про здоров'я дитини, її фізичний, духовний та моральний розвиток, повинні поважати дитину і готувати її до самостійного життя." - звернулися співробітники служби до батьків.

Текст повідомлення, скріншот: Facebook Ювенальна превенція Прикарпаття

До повідомлення вони додали кілька фото, на яких можна побачити, як поліцейські проводять перевірки сімей, яким необхідний соціальний захист.

Нагадаємо, раніше малолітні екстремали вчинили немислиме в київському метро

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Харкові дівчинка втекла з центру реабілітації.

Також "Знай.uа" писав, що на Львівщині підліток випав з вікна висотки тікаючи від батьків.