З капусти і картоплі можна приготувати дуже просту и смачну страву — запіканку на сковорідці. Про це розповіли у виданні "Українці сьогодні”.
Процес приготування запіканки дуже простий, адже вона готується у вигляді одного великого коржа, який потім можна розрізати на кілька шматочків. Потрібно просто змішати всі інгредієнти і викласти їх на сковорідку. Завдяки цьому процес приготування сильно спрощується, оскільки не потрібно довго перебувати біля плити.
Не дивлячись на такий простий процес приготування страва виходить дуже смачною і ситною.
Для приготування запіканки необхідні інгредієнти:
- 350-400 г капусти, якщо вже є молода, то це кращий варіант;
Мобілізацію в Україні посилять: ТЦК змусять працювати ефективніше
"Допекли за 4 години": українці, які оплатили послуги "Київстар", залишаються без зв'язку
Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків
Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ
- 2-3 середніх картоплини;
- 2 ст. л. борошна;
- 2 яйця;
- 2 ст. л. сметани;
- Сіль і чорний перець за смаком;
- Зелень і кунжут теж за смаком;
- Масло для обсмажування.
Процес готування:
Спершу необхідно натерти картоплю на тертці, після цього дрібно нашинкувати капусту. Найкраще підійде молода капуста (якщо капуста стара, її можна залити окропом на кілька хвилин, щоб вона розм'якла).
Далі потрібно змішати картоплю, капусту, яйця, сметану, зелень і додати спецій за смаком. Після цього необхідно додати борошно і ще раз все перемішати.
Отриману масу потрібно викласти на розігріту з олією сковорідку. Смажити корж потрібно на маленькому вогні під закритою кришкою. З одного боку він обсмажується 15-20 хвилин, потім його потрібно перевернути і обсмажити іншу сторону, приблизно 10 хвилин.
Після приготування корж потрібно викласти на велику тарілку і порізати на кілька шматочків.
Нагадаємо, раніше був опублікований рецепт смачного бананового пирога.
Як повідомляв портал "Знай.uа" варення з м'яти добре допомагає при застуді.
Також "Знай.uа" писав, як правильно готувати окрошку на квасі.