На Прикарпатті військового викрили у розголошенні державної таємниці. Про це розповіли у виданні "Галка" посилаючись на прес-службу СБУ в області.

Повідомляється, що економічна контррозвідка СБУ в ході захисту об'єктів критичної інфраструктури в оборонній сфері викритла заступника командира однієї з військових частин в Івано-Франківській області, який залучив до робіт на режимному об'єкті підрядників, які не мають допуску до державної таємниці.

За даними слідства представники чотирьох комерційних структур встановлювали камери відеоспостереження та протипожежну сигналізацію на території військового арсеналу. При цьому, представники цих компаній не мали дозволу та допусків для проведення робіт на цій території.

Крім того, співробітники СБУ з'ясували, що представники компаній розробили і зберегли документацію, де було зазначено оснащення військового периметра та споруд військової частини, а також її приміщень. При цьому документація не була засекречена.

Вище зазначена документація була вилучена співробітниками СБУ відповідно до ч. 1 ст. 422 КК України.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

В даний момент військовослужбовцю повідомили про підозру у розголошенні державної таємниці. Відповідно до законодавства дане порушення карається позбавленням волі на строк від двох до п'яти років.

Співробітник СБУ, фото: прес-служба СБУ України

Нагадаємо, раніше СБУ завадили харків'янці купити пост губернатора.

Як повідомляв портал "Знай.uа" в Запоріжжі зловили соратника Буряка.

Також "Знай.uа" писав, що СБУ затримали бойовика з небезпечної угруповання.