В Івано-Франківську співробітники обласної дитячої лікарні вийшли на протест. Про це розповіли у виданні "Прикарпаття Online".

Повідомляється, що медики дитячої лікарні вийшли на акцію протесту з вимогою призначити керівником законно обраного у відкритому конкурсі Тараса Мельника.

У п'ятницю проходило засідання обласної ради, на якому проводилося голосування за призначення Мельника. Однак для цього не вистачило лише одного голосу при тому, що третина присутніх на засіданні депутатів взагалі не голосувала.

Співробітники лікарні неодноразово заявляли, що хочуть бачити їх директором Тараса Мельника. Вони кілька разів відправляли листи з відповідними проханнями керівництву області. Тоді звернення підписали понад 300 осіб.

Лист з проханням призначити Тараса Мельника директором лікарні, фото: Прикарпатті Online

Популярні новини зараз

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Лист з проханням призначити Тараса Мельника директором лікарні, фото: Прикарпатті Online

Персонал лікарні не отримав відповіді на їх звернення, тому сьогодні вони вирішили вийти на протест з вимогами призначити Тараса Мельника директором.

На час проведення конкурсу виконуючим обов'язки директора був призначений Радислав Котурбаш, які вже 30 років є незмінним керівником лікарні.

Саме він в даний момент керує лікарнею, приймає рішення під час епідемії COVID-19 і займається змінами в зв'язку новою реформою міністерства охорони здоров'я.

Персонал лікарні має сумніви в зацікавленості Котурбаша у змінах роботи установи і тому вимагає негайно призначити обраного Мельника на посаду директора.

"Ми готові стояти до кінця, готові боротися за наше право на гідного керівника, на гідні умови праці та на гідні умови для наших пацієнтів.... Ми будемо виходити, ми будемо звертатися в інші інстанції, тобто ми готові йти до кінця!" - заявили протестувальники.

Голова обласної ради Олександр Сич відмовився виходити до протестуючих і відповідати на їхні вимоги.

Нагадаємо, раніше жителі Запоріжжя збунтувалися проти будівництва туалету.

Як повідомляв портал "Знай.uа" місто повстало після поліцейського свавілля.

Також "Знай.uа" писав, що кияни вийшли на вулиці проти Кличка.