В ніч на 29 травня на Івано-Франківщині невідомі спалили чотири магазини. Інциденти сталися в Надвірній і Богородчанах. Про це повідомляє ГНУП в Івано-Франківській області.

Правоохоронці розповіли, що повідомлення надійшло від рятувальників, які приїхали на виклик про займання. Пожежні відзначили, що горіли вхідні двері трьох магазинів, які займаються продажем товарів для краси та одягу. Вогонь пошкодив вхідні двері, фасади та інші магазини, які розташовуються поруч.

В Богородчанах сталася аналогічна ситуація, але там ще підпалили двері в торгово-розважальний центр. Вогонь пошкодив і частина фасаду будівлі. В обох випадках потерпілих немає.

Спалені магазини Фото: ЗМІ

ЗМІ Івано-Франківщини повідомили, що в Надвірній підпалили магазини "Еріка", "Єва" та "Суші-роли", а в Богородчанах горів торговий центр "Екомаркет". Журналісти місцевих видань припускають, що в цих магазинів один власник, тому підпали спрямовані на боротьбу з конкурентами, рекет, вибивання боргів та інші цілі подібного роду.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

У поліції зазначили, що за фактом підпалів відкрито кримінальну справу за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України. Також ведуться слідчі дії та опитуються очевидці та потерпіла сторона. Правоохоронці взяли в роботу запису зовнішніх відеокамер, а докази передані на експертизи.

Нагадаємо, Знай писав, що у Львові затримали слідчого поліції, яка торгувала відомостями українців.

Знай повідомляв, що у Львові виявили сплячого людини з алкогольним сп'янінням прямо біля дверей наливайки.

Нещодавно Знай передавав, що львів'яни поскаржилися на прострілене вікно.