Українці мають різні життєві історії, які можуть зачепити за душу будь-якої людини. Одну з таких історій розповіли у виданні "Українці сьогодні".

Станіслава і Дмитро були однокласниками і коли їм було по 22 роки, відразу після університету, вони вирішили одружитися. Дмитро родом з багатої сім'ї, де всім керує його мама Марія. Зазвичай він слухав маму, але у виборі супутниці життя вирішив зробити все по своєму.

Марія Григорівна не дуже любила Станіславу, оскільки вважала її не найкращим варіантом для сина через низький статус її сім'ї. Але молоді люди нікого не питали і просто поставили батьків перед фактом.

Кожен раз, коли Станіслава зустрічалася зі свекрухою, відчувачла, що та їй не рада. Але заради спокою сім'ї дівчина готова була винести все.

Молоде сімейство переїхало в окрему квартиру.Дмитро став працювати в бізнесі, який побудувала його мати. Марія Григорівна, свого часу, кинула сина на цілих 10 років і поїхала працювати за кордон, після чого створила невелику мережу будівельних магазинів.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Станіслава мала талант бачити у всьому красу, тому поїхала столицю навчатися на дизайнера. Повернувшись додому після навчання, вона не змогла знайти роботу за фахом. Але дівчина не сумувала і відкрила власний квітковий магазин, який завдяки оригінальним букетам став приносити прибуток.

Через п'ять років шлюбу у Станіслави та Дмитра народився син. Дівчина не могла собі дозволити брати його на роботу, тому три роки періодично просила маму чи рідну сестру за ним доглянути.

Одного разу, ніхто не зміг взяти сина Станіслави і вона вперше наважилася попросити свекруху про допомогу. Марія Григорівна на відріз відмовилася брати до себе онука і облаяла дівчину за те, що вона залишає дитину з іншими людьми.

Станіслава на цей раз також промовчала і не сказала чоловікові. Вони обидва тяжко працювали, щоб придбати власну квартиру. Тому вона не хотіла турбувати Дмитра.

В той день вона скасувала всі зустрічі і обдзвонила дитячі садки. Їй вдалося знайти один, який погодився прийняти її сина. Однак він перебував в іншому кінці міста.

Тепер сімейство кожен день прокидається на годину раніше, щоб встигнути відвезти сина з дитячий садок і вчасно розпочати роботу. А Марія Григорівна завела собі песика, оскільки їй стало нудно….

Нагадаємо, раніше бабуся передрекла весілля онуки, зрадник приповз на колінах через 10 років.

Як повідомляв портал "Знай.uа" американські батьки відмовилися від штучно народженої українки.

Також Знай.uа" писав, що невірний чоловік привів коханку у будинок, дочка все бачила.