Безліч сурогатних дітей, які народжені в Україні, вже два місяці чекають своїх батьків з різних країн через карантин. Проте, серед них є дівчинка, по яку ніхто не приїде, навіть після відкриття кордонів. Про це розповіли у виданні "Прикарпаття".

Дівчинку народила сурогатна мати, переселенка з Донецька. Її брат близнюк помер при пологах, а батьки залишили їй американське ім'я Бріджет та документ, згідно з яким українські лікарі могли відключити його від апаратів життєзабезпечення.

Стан дівчинки був вегетативним і медики не давали їй жодних шансів на одужання. Її батьки намагалися знайти фахівців, які могли б допомогти дівчинці вижити, але навіть американські лікарі нічого не могли вдіяти.

Після цього, батьки дівчинки надіслали листа, в якому дозволили її відключення і сказали, що не будуть забирати дівчинку.

Коли дівчину відключили від апарату підтримки життя вона стала дихати самостійно. Через деякий час, персонал запорізької обласної лікарні, де вона перебувала перші три роки, помітиів, що дівчинка може чути і бачити. Після цього медсестри стали доглядати за нею і стали називати її Брізі.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Австралійська телекомпанія АВС зняла документальний фільм про сурогатне материнство в Україні, в якому розповіли, що батьками, Брізі є пара з Америки. Після народження дівчинки вони зареєстрували їй повне ім'я - Bridget Irmgard Pagan-Etnyre.

Брізі була однією з 46 сурогатних дітей, народжених в компанії BioTexCom, послугами якої і скористалися її батьки. Проте, представники компанії це заперечують.

Батькам повідомили, що дівчинка вижила, вони відправили ще один лист, де дали дозвіл на її удочеріння. Після цього, контакт з ними обірвався.

В даний момент Брізі вже 4 роки, з оболастной лікарні її перевели в запорізький будинок дитини "Сонечко". Після публікації фільму АВС, кілька пар іноземців зацікавилися можливістю її удочеріння, але відповідно до законодавства, до 5 років удочерити можна лише громадянина України. Якщо дівчинку до 7 років не забере сім'я, її переведуть в інтернат. Проте, не відомо, чи продовжитися там її реабілітація.

Нагадаємо, раніше львівські медики видалили рідкісну пухлина у 8-річного хлопчика.

Як повідомляв портал "Знай.иа" у Запоріжжі затримали маніяка, який полював на дітей.

Також Знай.иа" писав, що 2-річний хлопчик впав у кому через вірусу.