Сьогодні митрополит Іоасаф благословив відкриття храмів ПЦУ Івано-Франківської та Галицької єпархії. Про це він розповів на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Насамперед він наголосив на необхідності відкриття православних храмів на тлі виходу з карантину магазинів, закладі громадського харчування та інших підприємств.

"До мене звертається багато наших парафіян з питанням, коли ж у наших храмах відновляться повноцінні богослужіння. Божий Народ має велику потребу в євхаристійній молитві, а також потребує духовної підтримки. До того ж православний народ божий не розуміє, чому всі магазини, бари, ресторани працюють, а храми Божі не відкриваються” - відзначив Іоасаф.

Виходячи з того, що 11 травня влада послабила заходи карантину, а також звертаючи увагу на прохання всіх парафіян, митрополит Іоасаф благословив усіх настоятелів храмів, дотримуючись рекомендацій МОЗ, відкрити їх для українців і повноцінно завершити всі богослужіння.

Також він звернувся і до відвідувачів храмів з проханням підтримуватися всіх заходів безпеки.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

“Закликаю всіх православних християн під час богослужінь дотримуватися півтораметрової дистанції один від одного. Сповідь і причастя проводити згідно наданої рекомендації та інструкції”, - додав митрополит.

Нагадаємо, раніше на Закарпатті священик "накрив" шахрайку.

Як повідомляв портал "Знай.uа", українці не на жарт розлютилися через походу священиків посеред міста.

Також Знай.uа" писав, що священик з Тернополя згодував паски парафіян свиням.