Учитель Івано-Франківського вищого професійного училища №13, який закурив у класі просто під час уроку та нецензурно образив учня, хворого на астму, отримав справедливе покарання.
Про це повідомляють місцеві ЗМІ з посиланням на заяву директора Департаменту освіти Івано-Франківської області Ігора Максимчука.
Варто нагадати деталі скандалу: хворий на астму студент зробив зауваження вчителю, але той у відповідь лише почав матюкатися і погрожувати. Учні знали скандальну перепалку і оприлюднили у соцмережі.

Скрішнот із Instagram

"Мені можна курити", "Чуєш ти, г*мнюх!", "Я тебе зараз в'*бу", "Будеш це потім прибирати", – кричав вчитель.

"Бидло-викладач, чому таке створіння може навчити дітей", "Клоун, який відчув себе кимось", "Заяву в департамент + відеодоказ", - пишуть розлючені користувачі.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Буквально за пару днів після інциденту стало відомо, що скандального вчителя звільнили. Директор Департаменту освіти на науки Івано-Франківська Ігор Максимчук підтвердив цю інформацію.

"Ми відреагували миттєво на ситуацію. Вчора була створена відповідна комісія, яка провела перше виїзне засідання в училище №13. Можу підтвердити, що вчитель з вчорашнього дня у закладі не працює. З учнями ми також провели бесіду",- розповів Максимчук.

Нагадаємо, у Івано-Франківську гримить гучний скандал через вчителя професійного училища № 13, який курив у аудиторії перед учнями просто під час уроку.

Як повідомляв раніше Знай.ua, водіїв змусять платити за дорогу: що підготували у Мінінфраструктури

Також Знай.ua писав про те, що озвiрiлий запорожець напав на маршрутчика з кулаками, відео розбірок потрапило в мережу