Сонячний ранок 9 листопада в Івано-Франківську зміниться похмурим вечором. Однак дощу в суботу не обіцяють. Про це розповіли експерти сайту Sinoptik.

Через густий туман в Івано-Франківську 9 листопада видимість знизиться до півкілометра. Незважаючи на це, буде досить тепло – 15-17 градусів вище нуля вдень, і до 7 градусів вище нуля в темний час доби. Вітру майже не буде – до 2,8 м/с.

За останні 130 років 9 листопада в Івано-Франківську найтеплішим цей день було у 1997 році (18.1°), а найхолоднішим – в 1980 році (-12°).

Згідно з народними прикметами, 9 листопада вшановують пам'ять преподобного Нестора Літописця Печерського.

Вважалося, що з цього дня ночами на водоймах з'являється перший лід. Крім того, якщо зайці до цього часу вже встигли змінити сірі літні шубки на біле хутро, — значить, зима вже не за горами.

Популярні новини зараз

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Погода 9 листопада

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей, але це відноситься не до всіх знаків Зодіаку. Кому зірки напророкували найбільш щасливі і вдалі дні, розповів відомий астролог Влад Росс.

Також Знай.uа писав, які дні стануть справжнім пеклом, особливо для метеочутливих людей у 2019 році. Став відомий повний календар магнітних бур на другу половину року.

Ще Знай.uа писав, що восени багато хвороби загострюються і псують враження від цієї чарівної пори. Від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти: потрібно проводити профілактику і лікування.