Група нелегалів у Закарпатті намагалась перетнути україно-угорський кордон оригінальним способом, який викликав нестримний напад реготу у всієї Україні.

прикордонники

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Журналісти дізналися від прикордонників про те, що дванадцятьох людей, які не мали документів, затримали за 300 метрів від кордону - вони прямували до Угорщини. Нелегали заявили, що вони громадяни В’єтнаму.

Однак справжньою "родзинкою" затримання став інший факт. Як виявилося, до далекої подорожі нелегали були добряче підготовані. Мали спальні мішки, а також спеціальні камуфляжні плащі, які відбивають тепло і непомітні у тепловізорі. Щоб їх не знайшли по слідах, на ноги вдягли муляжі копит диких тварин.

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

Нині усіх помістили у тимчасовий пункт тримання. Згодом прикордонники затримали і ймовірного організатора переправи, яким виявився 26-річний житель Берегового.

Нагадаємо, що одесит ледве не зварився живцем, рятували всім містом: подробиці моторошної НП

Раніше портал "Знай.ua" писав, що одесити оголосили війну героям парковок, машину як вітром здуло: кадри "перевиховання" автохама

Також портал "Знай.ua" інформував, що в Одесі орудує Сонька золота ручка: під прицілом - самотні жінки, бережіть нерви і гаманці