Сонце не забариться сьогодні порадувати жителів Івано-Франківщини, тож приготуйтеся до спекотного і по літньому ласкавого робочого дня.

Літо не поспішає покидати Україну і радуватиме франківців своїм затяжним сонячним настроєм.

Нічна температура повітря по області 11 вересня очікується у 10-112 градусів за Цельсієм. Вранці сонце вигляне з-за обрію та нагріє Франківщину 16 градусів Цельсія. Вдень спека набере обертів і повітря над областю нагріється до 25 градусів вище нуля.

Популярні новини зараз

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще

Хмар на небі сьогодні побачити не пощастить, але від обіду почне дути південно-східний вітер із силою у 3-4 метри за секунду.

11 вересня церква вшановує пам'ять Іоанна Хрестителя, який був обезголовлений. Крім того, не можна в руки ніж брати – це, згідно з прикметами, на превеликий жаль. Саме Іоанн вважається найближчим попередником Христа. Він не тільки зміг передбачити його появу, але також і хрестив самого Ісуса у водах річки Йордан, коли той зустрівся з ним вперше. В Євангелії від Матвія написано про те, що Іоанн Предтеча загинув мученицькою смертю.

Якщо на Івана журавлі на південь полетіли, то зима, за прикметами, буде ранньою

Лебедя побачити в небі – до снігу, а гусака – до дощу.

Нагадаємо, що погода в Україні у середу, 11 вересня, буде під впливом двох потужних антициклонів, які прийдуть до країни зі сходу і заходу.

Як повідомляв портал Знай.ua, початок робочого тижня, згідно з прогнозом, погода в Україні очікується ще практично літньою.

Також Знай.ua писав про те, що у Сполучених Штатах Америки тисячі тарантулів-канібалів готуються приступити до своїх шлюбних танців, щоб знайти свою "другу половинку".