У Івано-Франківську двоє чоловіків напали на чоловіка і побили його. Коли ж на місце виклику приїхала поліція, то дісталося і їм.
Подія трапилася 4 вересня о 03.15 біля місцевого кафе "Мрія".

Постраждалий стояв у черзі до магазину. За ним стояли двоє нетверезих чоловіків, які занадто голосно розмовляли. Постраждалий зробив їм зауваження, на що отримав у відповідь агресивну словесну реакцію, яка переросла у бійку.
Один з чоловіків підняв із землі скляну пляшку від шампанського і почав бити нею чоловіка, який зробив йому зауваження. Згодом до конфлікту приєднався ще один товариш нападника, і вони разом почали бити свою жертву – кулаками, ногами і пляшкою.

Свідки встигли викликати поліцію на місце події. Четверо поліцейських, які прибули за вказаною адресою, вийшли з машини і намагалися припинити бійку. Нетверезий нападник, який першим почав конфлікт, не усвідомив, що перед ним поліцейський – і вдарив його пляшкою в голову. Після цього обох хуліганів затримали.

Постраждалий отримав легкі тілесні пошкодження. Поліцейський отримав травму ока.

Затримані визнали свою вину, розкаялись та попросили їх суворо не карати. Потерпілий теж не висунув до них претензій, а до суду він не з’явився. Згідно з судовою справою, нападники відшкодували йому збитки.

Нападників визнали винними у хуліганстві і призначили їм термін покарання - позбавлення волі 3 роки. Проте на підставі ст.75 КК України суд постановив звільнити обох від відбування призначеного основного покарання у виді обмеження волі з випробуванням.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Показати ще

Як повідомляв раніше Знай.ua Старенького киянина розстріляли у власному домі: життя або пенсія

Як писав Знай. ua Киньте гроші та тікайте: в Україні набирає обертів нова диявольська афера

Раніше на Знай.ua Розбійний напад із сином нардепа: справа набирає обертів