На Прикарпатті помер боєць АТО. Про це розповів товариш загиблого Роман Сметана, в соцмережі Facebook.

Роман Сметана повідомив, що вчора, 14 липня, з життя пішов його хороший друг, боєць АТО Олег Зельманович.

В 21:00 в селі Комарів Галицького району пройде заупокійне богослужіння по Олегу Зельмановичу — парастас. Роман звернувся до всіх, хто знав загиблого з проханням прийти на це богослужіння і вшанувати його пам'ять.

"З ЖУРБОЮ В СЕРЦІ ПОВИНЕН ПОВІДОМИТИ СТРАШНУ ЗВІСТКУ! СЬОГОДНІ ПОМЕР МІЙ КОЛЕГА, ХОРОШИЙ ЧОЛОВІК ОЛЕГ ЗЕЛЬМАНОВИЧ. ВСІХ, ХТО ЙОГО ЗНАВ, ПРОШУ ПРИЙТИ СЬОГОДНІ НА ПАРАСТАС В 21:00 С. КОМАРІВ ГАЛИЦЬКОГО РАЙОНУ. ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ БРАТ!!!" - написав Роман Сметана.

Минулого тижня, боєць АТО, Олег Зельманович впав з дерева і пошкодив хребет. У лікарні він перебував з дев'ятого липня.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Астролог побачив у травні "лихо" для України

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Чоловік готувався до операції, яку повинні були провести вчора, 14 липня. Проте Олег не зміг дочекатися допомоги лікарів і вранці пішов з життя. Причиною його смерті стала зупинка серця.

Олег Зельманович жив у місті Галич. У нього залишились три дочки, наймолодшій - менше трьох років, а найстаршій — одинадцять.

Олег Зельманович, фото: Facebook

Варто зазначити, що на Донеччині тривають бойові дії і російські окупанти не залишають спроби змістити з позицій солдатів ВСУ.

Так, за останню добу, 14 липня, ворожі формування РФ здійснили 18 обстрілів по позиціях українських захисників. В результаті сім солдатів ЗСУ отримали поранення.

Всіх поранених оперативно доставили до медзакладу і надали їм необхідну допомогу.

Нагадаємо, що на Львівщині помер боєць Українського Добровольчого Корпусу "Правий сектор" Сергій Письменский. Сергій брав участь у бойових діях у зоні АТО в секторі "М" у складі 8-го окремого батальйону "Аратта", де і отримав поранення.

Як повідомляв портал "Знай.иа" у Києві пгопрощались із загиблим героєм, пройшли Донбас вздовж і впоперек. Повідомляється, що загинув боєць АТО, Леонід Добрянський. Він проживав у столиці, в Оболонському районі.

Також,"Знай.иа" писав, що на Франківщині попрощалися із загиблим на Донбасі героєм. Він був покликаний Франківським військовим комісаріатом на службу до лав ЗСУ у березні. Також чоловік дуже любив музику і добре грав на гітарі. Він виступав у складі кількох колективів: "Фляга з нізвідки", "Жовтень" і "Бренді рокс".