На Франківщині попрощалися з жінкою, що знаходилася в автомобілі, який впав у річку Білий Черемош під час повені. Про це розповіла жителька Верховинського району Ніна Димидюк на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

24 червня жінка повідомила, що в селі Яблуниця Верховинського району рідні попрощалися з Галиною Скидан, яка загинула в річці Білий Черемош під час повені.

Жінка 30 років віддала медицині. Вона працювала в Яблуницькому підрозділі "Обласного клінічного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф" місцевої лікарні.

"Сьогодні прощалися рідні, друзі, сусіди з чудовою жінкою, дружиною, донькою, мамою. Людиною, який 30 років свого квітучого життя пропрацювала в Яблуницькой лікарні та швидкій допомозі, рятуючи життя людей, оскільки була прекрасним фахівцем, чуйною людиною, саме такою, якою і має бути медичний працівник.” - написала Ніна Димидюк.

Повідомлення Ніни Димидюк, скріншот: Facebook

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

21 червня вона поверталася додому з роботи разом з водієм швидкої допомоги на його особистому автомобілі. Через негоду дорогу розмило і транспортний засіб впав у річку Білий Черемош.

Водій і Галина кликали на допомогу, однак через велику кількість води до автомобіля неможливо було наблизиться. Коли на місце події прибули рятувальники тіл в транспортному засобі вже не було. Пізніше були проведені пошукові роботи та їх виявили.

Галина Скидан, фото: Facebook Ніна Димидюк

Нагадаємо, що на Франківщині машину поглинула бурхлива річка

Як повідомляв портал "Знай.uа" повінь на Прикарпатті змиває села і мости.

Також, "Знай.uа" писав, що в ДСНС розповіли про збитки від повені на Прикарпатті.